Meer over SecurIncasso…

Welkom bij SecurIncasso!


SecurIncasso is een moderne, vooruitstrevende organisatie die sinds 2009 succesvol actief is in het incasseren voor en het juridische adviseren aan haar klanten, in zowel Nederland als in de rest van de wereld.

De kernwoorden van SecurIncasso zijn snel, doelgericht, transparant en persoonlijk. Binnen het team van SecurIncasso zien wij deze kernwoorden als de belangrijkste instrumenten om naar tevredenheid van onze klanten te handelen.

Snelheid! daar staat SecurIncasso om bekend. Als klant van SecurIncasso kunt u 24/7 vorderingen aanleveren. Indien u een dossier voor 16:30 uur aanlevert, dan versturen wij de ingebrekestelling dezelfde dag nog via e-mail, sms en per post naar de debiteur.

Dankzij deze snelle werkwijze heeft SecurIncasso in het jaar 2014, 85% van alle vorderingen binnen 2 maanden in het minnelijke traject geïncasseerd.

SecurIncasso behaalt haar resultaten mede dankzij de inzet van innovatieve instrumenten. Dag en nacht worden de debiteuren gebeld vanuit onze geautomatiseerde belcomputers. Daarnaast worden er mailbommen verstuurd en vanuit ons geautomatiseerde systeem voeren wij indien nodig de druk maximaal op richting de debiteuren.

Wij van SecurIncasso onderscheiden ons van andere incassobureaus door innovatief te zijn en te bieden wat de klant van ons verlangt. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, onze klant volgt via zijn eigen online account volledig up-to-date wat voor acties wij in lopende dossiers hebben uitgevoerd.

Het team van SecurIncasso is jong, energiek en beschikt over veel juridische kennis. Op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur staat dit team altijd klaar om u als klant van SecurIncasso van informatie te voorzien.
Direct contactSecurIncasso


SecurIncasso is een moderne, vooruitstrevende organisatie die sinds 2009 succesvol actief is in het incasseren voor en het juridisch adviseren van haar klanten in zowel Nederland als in de rest van de wereld. De kernwoorden van SecurIncasso zijn snel, doelgericht, transparant en persoonlijk. Binnen het team van SecurIncasso zien wij deze kernwoorden als de belangrijkste instrumenten om naar tevredenheid van onze klanten te handelen.Buiten succesvol incasseren, levert SecurIncasso meer diensten die voor u interessant kunnen zijn.

Dagelijks houden onze juristen zich bezig met onderstaande zaken.

Heeft u vragen over een van deze diensten, of wilt u graag gebruik maken hiervan, neemt u dan gerust contact met ons.
Buiten succesvol incasseren, levert SecurIncasso meer diensten die voor u interessant kunnen zijn.

Dagelijks houden onze juristen zich bezig met onderstaande zaken.

Heeft u vragen over een van deze diensten, of wilt u graag gebruik maken hiervan, neemt u dan gerust contact met ons.